Ajax volgt Douglas van Twente

Voor de opvolging van John Heitinga laat Ajax zijn oog vallen op een verdediger van FC Twente. Ajax zouden belangstelling hebben voor Douglas.

Dit weet Sportweek-verslaggever Edwin Struis maandag te melden. De twintigjarige Douglas speelt sinds afgelopen zomer voor Twente. In zijn eerste seizoen is hij uitgegroeid tot een vaste basiskracht in de defensie van de Tukkers.

Ajax zal wel een flinke transfersom op tafel moeten leggen voor Douglas. De Braziliaan, die eerder uitkwam voor Joinville EC, heeft bij Twente nog een tweejarig contract.

Douglas is niet de eerste verdediger die in verband wordt gebracht met Ajax. Ook Michael Dingsdag (sc Heerenveen) wordt genoemd als mogelijke opvolger van John Heitinga. Verder zou er een Zuid-Amerikaanse verdediger in beeld zijn.

Related posts