Als de spelers niet naar AZ willen dan de staf maar

Na directeur Maarten Fontein heeft AZ opnieuw een personeelslid overgenomen van Ajax. De Alkmaarders maakten vandaag bekend dat Edwin Goedhart in de zomer naar het DSB-stadion trekt. Goedhart was zes jaar jang clubarts bij Ajax. De 44-jarige Haarlemmer wordt bij AZ fulltime sportarts. De Noord-Hollanders waren op zoek naar versterking voor de de medische staf, daar de huidige dokter Willem Becking minder uren in de club zal gaan steken. Goedhart was voor zijn periode in Amsterdam acht jaar werkzaam als clubarts bij HFC Haarlem en drie jaar als bondsarts van de KNVB.

“Ik verheug me ontzettend op de samenwerking met de mensen van de technische en medische staf van AZ”, zegt Goedhart op de officiële website van AZ. “Gezamenlijk hopen we het reeds ingezette beleid verder vorm te geven.” Goedhart had al eerder dit jaar aan Ajax laten weten dat hij in de zomer zou vertrekken, daar hij het tijd vond voor een nieuwe uitdaging.

zie ook eerdere bericht:
05 februari 2008:Clubarts Goedhart aan eind van seizoen weg bij Ajax

Related posts