Pranjic: ‘Tegen Ajax heeft SC Heerenveen nog wat goed te maken’

Afgelopen zondag hield Heerenveen dankzij een 5-0 zege op Excelsior de vijfde plaats van de Eredivisie vast. Daardoor ontmoet het in de play-offs om een ticket voor de voorronde van de Champions League nummer twee: Ajax. Danijel Pranjic is uit op revanche. De middenvelder is van mening dat de Friezen nog wat hebben goed te maken: “Voor de competitie hebben we twee keer verloren”, aldus Pranjic in De Telegraaf over de ontmoetingen met Ajax. “In Amsterdam werd het 4-1 voor Ajax en bij ons thuis 2-4 We hebben dus nog wat goed te maken.”

Ook vorig seizoen trof Heerenveen Ajax in de play-offs. Nadat het duel in het Abe Lenstra Stadion nog met 1-0 gewonnen werd, ging men in de ArenA kansloos onderuit (4-0). Pranjic werd onlangs in verband gebracht met Ajax (zie bericht) maar de middenvelder liet weten geen interesse te hebben in zowel Ajax, Feyenoord als PSV (zie bericht).

Related posts