Ook Cvitanich zelf bevestigt transfer: ‘Ajax is een droom die uitkomt’

Darío Cvitanich stapt deze zomer over van het Argentijnse Banfield naar Ajax. Ajax zwijgt vooralsnog in alle toonaarden over de transfer maar zijn oude club heeft het nieuws inmiddels al wel bevestigd en ook de aanvaller zelf toonde zich in de media verheugd over zijn nieuwe werkgever.

De 23-jarige aanvaller moet nog een medische keuring ondergaan, waarna hij volgens de berichten een meerjarig contract zal ondertekenen in Amsterdam. Bij Ajax moet hij de opvolger worden van Klaas-Jan Huntelaar en wanneer laatstgenoemde blijft zal hij zich een jaar in de schaduw mogen ontwikkelen.

Cvitanich toonde zich zeer gelukkig na een enerverende week. “Het was een mooie maar ook een nerveuze week. Ik hoop dat het weekend op de best mogelijke manier de afsluiting zal betekenen. De naam Ajax zegt alles. Het zou een droom zijn die uitkomt”, aldus de spits tegenover het Argentijnse medium CLUB BEVESTIGT TRANSFER CVITANICH NAAR AJAX VOOR 11 MILJOEN DOLLAR
>: ‘Spits Darío Cvitanich niet naar Espanyol maar voor 5 seizoenen naar Ajax’

Related posts