Van Geel: ‘Anita mag verhuurd worden’ Donald en Sarpong ook? Goossens niet!

Ajax wil Vurnon Anita komend seizoen verhuren. De 19-jarige middenvelder heeft te horen gekregen dat de concurrentie ook het volgende seizoen te groot zal zijn. Een verhuur aan een formatie uit de Eredivisie lijkt de beste optie voor de jongeling. De geruchten gaan dat ook twee andere talenten, te weten Jeffrey Sarpong en Mitchel Donald, mogelijk verhuurd gaan worden, alhoewel Van Geel dit (nog) niet wil bevestigen.

“De concurrentie is groot, terwijl hij nu juist minuten op het hoogste niveau moet gaan maken. Deze stap is beter voor zijn ontwikkeling. We hopen dat Vurnon daarna met meer ervaring bij ons terugkomt”, aldus technisch directeur Martin van Geel.

Anita kwam tot op heden slechts spaarzaam in actie voor het eerste elftal van Ajax. De speler die op de Antillen is geboren heeft nog een contract tot medio 2011. Afgelopen maart gaf hij nog aan niet verhurd te willen worden (zie bericht). Hoe hij er momenteel over denkt is niet bekend.

Goossens niet verhuurd
Ajax heeft John Goossens in ieder geval meegedeeld dat de club niet wil meewerken aan een vertrek op huurbasis. Dat meldt Goossens zelf op de website Highlow.nl. Goossens vertelde onlangs in een interview dat hij volgend seizoen verhuurd wil worden om elders ervaring op te doen.Of de speler van Jong Ajax zal worden toegevoegd aan de A-selectie is nog niet duidelijk.

Related posts