Jong Ajax kan titel bijna vergeten na pak slag thuis tegen Jong RKC: 0-3

Jong Ajax heeft vanavond op eigen veld een pak slaag gekregen van Jong RKC Waalwijk met 0-3 verloren. De ploeg van Aron Winter stond al bij rust met 0-2 achter. In de tweede helft werd alles op alles gezet, maar alleen de tegenstander uit Waalwijk kwam nog tot scoren.

Door deze uitslagen lijkt Jong FC Twente toch de titel te gaan pakken in de beloftencompetitie. De laatste weken verspeelde het veel punten en zag daardoor Jong Ajax en Jong Heerenveen steeds verder naderen. Vanavond versloegen de Tukkers op eigen veld Jong PSV met 3-1. De Enschedeers zagen tevens nummer 3 Heerenveen in Arnhem met 1-0 verliezen van Jong Vitesse. Jong FC Twente bezit op dit moment 5 punten meer dan Jong Ajax en 9 meer dat Jong Heerenveen.

Related posts