Vak 410 zegt Noord vaarwel: ‘Noordzijde, de mazzel!’

VAK410 zal zondag voor de laatste keer op vak 410 en 409 staan in de ArenA. De laatste keer zullen zij liederen laten galmen vanaf de Noordtribune. ‘Na 7 fantastische jaren op Noord te hebben gezeten is de tijd daar gekomen om te vertrekken’, zo meldt de website ak410.nl. ‘Tijd om te vertrekken naar Zuid om daar verder te groeien en ons aller Ajax nog meer te ondersteunen’.

De site roept alle VAK410’ers op om aanstaande zondag om 13.00 uur te verzamelen op het grasveld bij het supportershome. Vanaf daar zullen zij omstreeks 13.30 uur in één grote mars vertrekken naar Noord C om daar met z’n allen op de foto te gaan. Een legendarische foto die later zal terug keren in het 10 jaar VAK410 boek die er hoogstwaarschijnlijk aan zit te komen.

Related posts