Beerens verkoos SC Heerenveen boven onder andere Ajax en AZ

Roy Beerens koos afgelopen zomer voor een transfer van PSV naar Heerenveen terwijl ook Ajax, AZ en nog wat buitenlandse clubs in de markt waren. “We hebben alles op een rijtje gezet en vonden Ajax en Heerenveen de beste opties voor een volgende stap”, zo verteld hij in een interview in de nieuwe Sportweek. “Bij Ajax had ik Ryan Babel voor me, dus daar had ik op dat moment niets te zoeken. Hij is nu weg, misschien was het anders gelopen, maar dan nog heb je daar met druk te maken die je hier niet hebt”, zo licht hij zijn beslissing van destijds toe.

De uitspraken van de vleugelspeler zijn niet nieuw; Begin juli vorig jaar liet Beerens in een interview al weten dat hij de stap naar Ajax te groot vond en niet aandurfde (zie eerder bericht)

Related posts