A1 verslaat eenvoudig leeftijsgenoten Twente/Heracles: 2-4

Ajax A1 heeft de uitwedstrijd tegen Twente/Heracles met 2-4 gewonnen. In de eerste helft liepen de Amsterdamse talenten in acht minuten tijd (tussen de 16e en de 24ste minuut) uit naar een 0-3 voorsprong.

Renaldo Jongebloet, Leandro Resida (2x) en Erixon Danso waren de doelpuntenmakers aan Ajax-zijde. Het team van coach Sonny Silooy is met nog twee duels te gaan kansloos voor de titel. Die gaat waarschijnlijk naar Feyenoord of AZ en ook Sparta is nog een gevaarlijke outsider (zie de stand hieronder).

De volgende wedstrijd speelt Ajax A1 op vrijdagmiddag 25 april om 16.30 uur op sportpark de Toekomst tegen FC Groningen.

Opstelling Ajax A1: Sergio Padt; Deniz Aslan (10. Renaldo Jongebloet (83. Lorenzo Ebecilio), Ismo Vorstermans (46. Roly Bonevacia), Daley Blind, Kevin Huijsman; Joel Tillema, Jordi Schell, Nathaniel Will (46. Rik Schouw); Vlatko Lazic, Leandro Resida, Erixon Danso.