‘PSV-fans hebben angstzweet tussen de bilnaad’

Een vreemde gewaarwording vanmorgen in de Heuvelgalerij in Eindhoven. Ruim voor opening verzamelde zich een enorme mensenmassa voor de ingang van het winkelcentrum. Er is sinds gisteravond een enorme run op flessen en rollers deodorant. De avondwinkels waren gisteravond rond half elf al door hun hele voorraad heen. Blijkbaar vestigt de PSV fan nu dus de hoop op de drogisterijen in de wijde omgeving.

AXE heeft inmiddels in een officieel persbericht laten weten af te stevenen op een recordomzet op één dag. “Wij zijn ook heel blij verrast, normaal gesproken blijft de omzet van huidverzorgingsmiddelen altijd wat achter in Eindhoven, maar vandaag is het een compleet gekkenhuis”, aldus een verbaasde woordvoerder.

UPDATE: Etos heeft de filialen in de omgeving Eindhoven inmiddels gesloten. Hiertoe is besloten na het uitbreken van meerdere vechtpartijen voor de schappen van Odorex en Rexona. Een angstige kassajuffrouw zei het volgende: “Het is niet meer verantwoord, wij kunnen de veiligheid van onze klanten niet meer garanderen. Als zelfs de vochtige babybillendoekjes uit de mandjes van nietsvermoedende vrouwen worden gestolen weet je dat het onverantwoord is om open te blijven.”

Naar aanleiding van de gebeurtenissen in de drogisterijen heeft Perry Sport uit voorzorg besloten de zweetbandjes uit de schappen te halen.

Later meer!

Bron: Dapp’re Strijders weblog

Related posts