Oproep: Kom zondag vroeg naar de ArenA! Nog kaarten beschikbaar!

Ajax roept op de officiële website alle Ajacieden op aanstaande zondag vroeg naar het stadion te komen. De wedstrijd tegen Heracles Almelo begint om 14.30 uur. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het duel vinden diverse activiteiten plaats. Na afloop van Ajax – Heracles wordt op spectaculaire wijze afscheid genomen van de vertrekkende spelers en zal ook bekend worden gemaakt wie Wesley Sneijder en Ryan Babel opvolgen als Ajacied van het jaar en talent van het jaar. In de rust vindt een speciaal Dance4Life-evenement plaats en er zal ook een groots vuurwerk te zien zijn (let op: het zelf meenemen van fakkels/vuurwerk is absoluut verboden). Ajax roept al zijn supporters op na afloop van de wedstrijd deze bijzondere gebeurtenissen bij te wonen.

Belangrijke kaartverkoopinformatie:
Vanwege vrijgevallen reserveringen zijn er nog kaarten voor de wedstrijd van zondag beschikbaar. Deze kaarten zijn alleen beschikbaar via Ajax.nl – Onlinekaartverkoop. Bestelde kaarten kunnen op de wedstrijddag (op vertoon van legitimatie en bevestigingsmail) vanaf twee uur voor aanvang wedstrijd bij de stadionkassa worden opgehaald! Wees er snel bij want op is op!

Related posts