KIJK LIVESTREAM! Ruststand FC Groningen – Ajax 1-1; Vermaelen valt uit met liesblessure

Ajax speelt op dit moment in Groningen tegen de plaatselijke FC. De ruststand is 1-1. Na achttien minuten spelen kwam Ajax op 0-1 door een rake kopbal van Rasmus Lindgren. Ajax kreeg nog een grote kansen, maar Klaas-Jan Huntelaar vond Brian van Loo op zijn pad. Dertig seconden voor het rustsignaal werd het gelijk. Matias Cahais kopte een vrije trap van de thuisclub achter Maarten Stekelenburg.

Thomas Vermaelen heeft al in de eerste helft geblesseerd het veld moeten verlaten. De Belgische international kampt opnieuw met liesproblemen. De verdediger van de Amsterdammers werd na 27 minuten vervangen door Dennis Rommedahl. Ajax stond op het moment van de vervanging met 0-1 voor.

Onderstaande livestream van Justin.tv met dank aan Vince!Related posts