Bob Haarms volgt Ajax-Heracles komende zondag vanuit de koninklijke loge

Bob Haarms zal zondag de competitiewedstrijd tegen Heracles, volgen vanuit de koninklijke loge in de Amsterdam Arena. Dit heeft de supportersvereniging geregeld voor de oer-Ajacied.

Haarms is momenteel herstellende van een operatie aan zijn voet, waarbij opnieuw een teen moest worden geamputeerd. “Ik zal er tegen Heracles zeker zijn, al moeten ze me de Arena indragen op een brancard”, aldus de 74-jarige Haarms.

Over de toekomst is Haarms echter wel positief. “Ik mag van de artsen niet te veel lopen de eerste weken. Ik heb de laatste tijd nogal wat tegenslagen gehad, maar geloof me, ik ben elke dag hard aan het werk met de revalidatie en dat gaat goed. Ik heb daarbij ook hulp van veel goede mensen die me daarbij helpen, echt geweldig. Ik heb trouwens nog wel een tip voor Ajax. Laat Dennis Bergkamp maar een weekje met mij meelopen. Dan zal ik hem meteen de fijne kneepjes van het trainersvak even leren!”, aldus het erelid van Ajax.

Related posts