Van der Wiel op weg naar rentree

Gregory van der Wiel zit aan het eind van zijn revalidatieperiode. Hij heeft de training weer hervat en is positief gestemd. “Ik ben nu echt weer op de goede weg”, zegt hij op de officiële Ajax-website. “Als dit zo doorgaat, hoop ik nog dit seizoen iets te spelen. Of dat in het eerste is of bij Jong Ajax, dat ligt aan de trainer.”

Van der Wiel kwam op 11 november 2007 voor het laatst in actie in de wedstrijd tegen Feyenoord. Daarin raakte hij geblesseerd aan zijn knie en ondanks dat de verdediger in eerste instantie snel terug werd verwacht, bleek later dat de blessure heel wat ernstiger was.

Tot dusver speelde het talent zestien keer in het shirt van Ajax 1. Vorig seizoen debuteerde hij als basisspeler in de uitwedstrijd tegen FC Twente. Deze voetbaljaargang mocht hij tot aan zijn blessure elf keer opdraven.

Related posts