‘Toiletpapier in stadion FC Groningen achteraf fout; Dit zijn zieke geesten’

De directie van FC Groningen noemt het achteraf een verkeerde beslissing toestemming te geven aan de supportersvereniging toiletrollen toe te laten in het Euroborgstadion. Dat heeft de directie van FC Groningen maandagavond laten weten. Volgens haar verklaring was er echter te voren geen enkele aanleiding om te verwachten dat supporters het papier in brand zouden steken.

FC Groningen stemde in met het gooien van de toiletrollen om de sfeer voor de wedstrijd op een positieve manier te beïnvloeden. De supportersgroepering Groningen Fanatics coördineerde de actie. ,,Deze positieve supporters zijn in het recente verleden verantwoordelijk geweest voor een aantal zeer fraaie en indrukwekkende sfeeracties en valt niets te verwijten”, aldus de directie,

Zieke geesten
Groningen-trainer Ron Jans zoekt de oorzaak van de chaos bij een paar fans: ,,Er zijn er altijd een paar die het verpesten. Maar dit is erger dan verpesten, dit zijn zieke geesten.’’

Related posts