Pranjic wijst Ajax, feyenoord en PSV af

De Kroaat Danijel Pranjic van SC Heerenveen heeft aangegeven na dit seizoen in elk geval niet te vertrekken naar een andere Nederlandse club. “Ik zou niet voor een andere Nederlandse club willen spelen. Heerenveen is mijn club. Ik speel hier nu drie jaar en Heerenveen is het helemaal voor mij.” Marco van Basten zou Pranjic, samen met Miralem Sulejmani, graag toevoegen aan de selectie van Ajax voor volgend seizoen. De Kroaat kent een goed seizoen bij de Noordelingen, maar liet weten niet naar de hoofdstad te verhuizen.

Voor Pranjic zou er ook interesse zijn vanuit Engeland. Mocht de middenvelder de keuze hebben, dan gaat hij graag naar FC Barcelona. “FC Barcelona vind ik de mooiste club die er is,” zegt de Kroaat in Feanfan, het supportersblad van de Friezen.

Related posts