‘Ook Ajax en Milan zo goed als rond over verhuur Gourcuff’

Ajax kan zo goed als zeker zich volgend seizoen verzekeren van de diensten van middenvelder Yoann Gourcuff, momenteel op de loonlijst bij AC Milan. Dit weet het Franse Football365.fr te melden. Ajax zou in een vergevorderd stadium zitten met de gesprekken. De club zou er zelfs al bijna uit zijn met AC Milan. Hiermee schut Ajax de concurrentie van zich af. Olympique Marseille, Monaco, Villareal, AS Roma en Arsenal zagen ook brood in het huren van de talentvolle jongeling.

De Fransman heeft in Milan nog een contract lopen tot 2011. Door de concurrentie van onder meer Seedorf en Kaká komt de jeugdinternational nauwelijks aan spelen toe. Ajax zou verder haar pijlen nog richten op Demy de Zeeuw, Gaí Assulin en Marcelo Moreno.

Zie ook eerdere bericht:
‘Gourcuff zo goed als rond met Ajax’

Related posts