Door uitstel is Gabri morgen mogelijk inzetbaar

Gabri maakt mogelijk woensdagavond zijn rentree. Het duel van zondag tegen FC Groningen kwam nog te vroeg voor de middenvelder, maar Adrie Koster overweegt hem in de inhaalwedstrijd mee te laten doen. “Het gaat de goede kant op”, vertelt trainer Adrie Koster in de dinsdageditie van De Telegraaf. “We zullen serieus overwegen hem erbij te halen. Dat zou dan een meevaller zijn na alles wat er is gebeurd.” De Spanjaard trainde vrijdag voor het eerst mee.

Gabri raakte vorige maand in het thuisduel tegen Willem II geblesseerd. De oud-speler van Barcelona stapte al in de twaalfde minuut met een hamstringblessure van het veld.

Voor FC Groningen staat er behalve eerherstel weinig op het spel, maar Ajax weet dat bij winst de achterstand op PSV is teruggebracht tot drie punten. “Verder moeten we gewoon winnen en dat wisten we zondag ook al”, aldus Koster.

Related posts