Donderdag beslissing over eventuele huldiging

Indien Ajax morgen in Groningen weet te winnen, zal een draaiboek gemaakt worden voor eventuele kampioensfestiviteiten in de stad aanstaande zondag. De regionale driehoek van Amsterdam, het overleg tussen hoofdcommissaris van politie Welten, burgemeester Cohen, en hoofdofficier De Wit, bespreekt donderdag een eventuele huldiging.

Volgens een woordvoerder van de afdeling Openbare Orde dient de club zelf of de supportersvereniging van Ajax een verzoek om een vergunning voor de huldiging in te dienen bij de gemeente. “Maar dat is nog niet gedaan”, aldus een woordvoerder tegenover Sportweek. De gemeente kon nog niet vertellen of bij een eventueel kampioenschap de huldiging in de binnenstad op het bordes van de Stadsschouwburg op het Leidseplein plaats zal vinden.

Related posts