Verhaegh nu in belangstelling AZ maar: ‘Er was contact met Ajax in winterstop’

Vitesse-verdediger Paul Verhaegh is bezig aan zijn derde seizoen in Arnhem. Verhaegh is met zijn 24 een talentvolle rechterverdediger en lijkt daarmee een ideale speler voor de Nederlandse top. AZ, in potentie nog steeds die topclub, zou wel oren hebben om Verhaegh bij Vitesse los te weken, weet Goal.com uit een directe bron. “Dat is nieuw voor me, heb ik niks over gehoord. AZ is een mooie club. Ze doen het dit seizoen weliswaar minder, maar het is wel een stap omhoog in vergelijking met Vitesse. Ze speelden vorig seizoen niet voor niets voor de titel,” vertelde Verhaegh Goal.com na afloop van de wedstrijd tegen NEC.

In de winterstop stond Verhaegh ook op het lijstje van Ajax. De back was tweede keus wanneer de tumultueuze transfer rondom Bruno Silva naar Amsterdam niet rond zou komen. “Met Ajax is wel wat contact geweest, maar Silva ging erheen dus ik ben er niet echt mee bezig geweest. In het begin bij Vitesse had ik wat aanpassingsproblemen, maar ik draai nu weer een goed seizoen. Daarom heb ik vertrouwen dat ik die stap omhoog zou kunnen maken.”

Related posts