KNVB lijkt amateuristisch gedrag FC Groningen te gaan belonen

De KNVB doet er op dit ogenblik alles aan, om zich nog ongeloofwaardiger te laten overkomen. Aanstaande woensdag zal de wedstrijd FC Grunn-Ajax gewoon doorgaan met publiek. Het komt over als een beloning voor de slechtst uitgevoerde sfeeractie ooit.

Algemeen directeur Hans Nijland wist gisteren zelfs de actie ‘Ludiek’ te noemen. Met deze opmerking zou hij zich diep moeten schamen, maar blijkbaar heeft deze man een groene stoel voor zn hasses gehad gisteren, want een dag na de chaos durft hij alweer vrolijk over de wedstrijd van aankomende woensdag en de opgelopen imagoschade te praten.

Nijland zou zich diep moeten schamen voor het amateurisme dat zijn club tentoonspreide. Dat er mensen en zelfs kinderen hebben moeten lopen voor hun leven, is gewoon te gek voor woorden. Het lijkt hem tevens verstandig als de mensen, aankomende woensdag de anti-ajax shirtjes maar beter in de kast kunnen laten liggen. Deze opmerking had Nijland beter vorige week al kunnen maken. Alle ogen zijn nu weer gericht op de supporters. Maar niet alleen de fans van fc grunn zijn schuldig aan deze slecht uitgevoerde sfeeractie. Het is Nijland en zijn belabberde adviseurs op veiligheidsgebied, die dit drama mede hebben veroorzaakt. En de KNVB gaat weer vrolijk mee in deze soap, door dit belabberde zootje te belonen met een inhaal wedstrijd. Dit kent maar 1 conclusie: BESPOTTELIJK!

Related posts