Woensdag onder voorbehoud FC Groningen – Ajax

De KNVB laat weten dat ze er voorlopig van uitgaan dat de wedstrijd woensdagavond gespeeld gaat worden het is nog onduidelijk of daar publiek bij zal zijn. Tevens is nog niet duidelijk of er een schuldvraag bij FC Groningen is, de tuchtcommisie zal moeten gaan bekijken of FC Groningen gestraft moet worden de mogelijkheid bestaat dat Groningen de wedstrijd wordt omgezet in een 0-3 nederlaag.

Dit lijkt echter een formaliteit te gaan worden. In KNVB heeft men namelijk niet de ballen die een UEFA wel heeft in zo’n geval. De aanklager zal wel gaan oordelen dat Groningen er geen schuld aan heeft dat duizenden brandbare pleerollen, notabene met toestemming van de thuisclub, het stadion zijn ingedragen. Kortom: woensdag Groningen-Ajax!

Related posts