Sneijder hield oud-ploeggenoten vanuit Madrid op de hoogte over duel PSV – FC Twente

Wesley Sneijder voetbalt al het hele seizoen bij Real Madrid, maar de middenvelder is Ajax nog lang niet vergeten. De betrokkenheid gaat zelfs zo ver dat Sneijder zondag vanuit Madrid zijn oud-ploeggenoten van de ontwikkelingen bij het duel tussen PSV en FC Twente op de hoogte hield.

Sneijder, die zondagavond met Real Madrid tegen Murcia moest spelen, zocht om tien over vier nog telefonisch contact met Alphons Groenendijk, de assistent-trainer van Ajax. “Hij vroeg onder meer naar de veiligheid van zijn oud-collega’s en praatte zijn voormalige coach bij over het verloop van het duel tussen PSV en FC Twente (1-1).

Sneijder volgde de wedstrijd van de koploper uit Eindhoven op de televisie. Hij constateerde vanuit Madrid dat Farfan in de slotfase een strafschop had moeten krijgen. “Dat is Wesley”, zei Groenendijk. “Die blijft contact houden en volgt Ajax nog op de voet. Ik vind dat prachtig.”

Related posts