Groningse publiek beloont en mag woensdag gewoon aanwezig zijn

Dat de KNVB met 2 maten meet wisten wij al wat langer, maar dit slaat werkelijk alles. Vanmiddag is de Z-Side ontsnapt aan een mega ramp waar gemakkelijk dodelijke slachtoffers hadden kunnen vallen. Eerder deze week zijn er 6 pallets met wc rollen en killo’s confetti afgeleverd. Groningen had voor de gelegenheid ook de pyromaan uit het ’t Zand uitgenodigd. Hij zou de aansteker voor de sfeer zijn, maar nam zijn rol iets te letterlijk.

En nu als klap op de vuurpijl mogen alle supporters woensdag op herhaling, ook de dwazen van de Z-side. Als er iemand in de Amsterdam Arena een iets te harde scheet laat dreigt de KNVB al met wedstrijden zonder publiek.

Ze wisten al weken van tevoren dat dit ging gebeuren zelfs de reklame was er al op aangepast kijk maar naar de reklame links van Amstel bier.

Hoe dan ook: De wedstrijd zal aanstaande woensdag worden overgespeeld; aanvang 19:30uur.


Related posts