110% je eigen vak in de fik Groningen – Ajax gestaakt

Nog voor er een bal gespeeld was is de wedstrijd Groningen – Ajax al gestaakt. Het domme volk van de Z-Side had een week lang hun reet met hun handen afgeveegd en had zodoende een behoorlijke voorraad papier. Een aantal slimmerds dacht dat als ze het papier zouden aansteken dat dat een leuk effect zou geven.


Foto: Nu.nl


Binnen enkele seconden stond de gehele tribune in lichterlaaie en sprongen tientallen domme boeren over de hekken en vluchtten van de tribune. Een aantal daarvan liepen behoorlijke brandwonden op. De aanvang van de wedstrijd staat voorlopig op 15:30 uur

Update 15:20
De sukkels die op het veld stonden zijn er inmiddels vanaf en de tribunes gaan weer bevolkt worden. De intentie is er om te voetballen maar Adrie Koster overlegd nog met de spelers of zij kunnen/willen spelen

Later meer….

Related posts