PRIJSVRAAG AJAX – De GRAAFSCHAP: Welke Ajacied is dit? Win zo’n schitterende Ajax-sjaal!

In samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl stellen wij bij iedere competitiethuiswedstrijd opnieuw elke keer de vraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto. Vorige week was de speler op de foto Bruno Silva (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax-De Graafschap van vorige week zondag? Het is niet makkelijk maar denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.
Denk jij het te weten? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.


Perez? Vermaelen? Huntelaar? Of toch iemand anders? Wie is de Ajacied op bovenstaande foto?!

Uit de goede inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren. Als prijs ditmaal een schitterende Ajax Amsterdam-sjaal (zie foto hieronder) aangeboden door Bouds-Inn.nl.
Inzenden kan tot vrijdag 18 april a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Volgende week zaterdag (19 april) zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!

Voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook al het AFCA materiaal ga je naar: Bouds-Inn.nl!

Related posts