Koster: ‘Wedstrijd tegen FC Groningen is een finale’

Adri Koster houdt vertrouwen in een goede afloop voor Ajax. Dit weekeinde moet gewonnen worden van FC Groningen en koploper PSV moet punten laten liggen tegen FC Twente. “Je hebt altijd een kans, maar of dat reëel is, zal moeten blijken. Net als Groningen is ook Twente geen gemakkelijke tegenstander,” aldus de trainer tijdens de traditionele vrijdagmiddag-persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd.

De oefenmeester zal de wedstrijd in Eindhoven met interesse volgen. “Maar,” zo sprak Koster, “we concentreren ons nu natuurlijk op de wedstrijd tegen Groningen. Die wedstrijd is voor ons een finale. Die moeten we winnen. Het is een belangrijk en cruciaal duel. Winnen van Groningen is niet makkelijk. Ik heb begrepen dat de wedstrijd tegen Ajax enorm leeft bij de supporters van FC Groningen.”

Koster hoopt in de Euroborg weer te kunnen beschikken over Thomas Vermaelen. De Belg trainde vrijdag apart van de groep. Dat deed overigens ook Luis Suárez. De Uruguayaan gaf echter zelf al aan te verwachten er zondag gewoon te kunnen spelen.

Related posts