Fans Napoli smeken Huntelaar via gastenboek van zijn eigen website om naar Napels te komen

Klaas-Jan Huntelaar is op dit moment één van de meest gewilde spitsen in Europa. Ook Napoli aast naar verluidt op de goalgetter. De Italianen lijken echter weinig kans te hebben daar grootmachten als Manchester United en Real Madrid ook dingen naar de diensten van de Ajacied. Toch hopen supporters van Napoli dat hij naar hun club komt. Op het gastenboek van de officiële website van Klaas-Jan Huntelaar spreken supporters van Napoli steeds vaker hun hoop uit dat de topscorer van de Eredivisie naar Napels komt.

Een enkeling spreekt zelfs over ‘een nieuw idool na Maradona’. Een andere fan is zelfs bereidt Huntelaar zelf op te komen halen met zijn auto in Amsterdam. Er mogen dan, volgens een Napoli-fan, clubs als Real Madrid in beeld zijn. Volgens die fan is er nergens zo’n emotie en gevoel als in Napels.

Of Huntelaar gevoelig is voor de lofbetuigingen van de Napoli-supporters valt te betwijfelen.

Related posts