Blijft Davids nu wel of niet bij Ajax? Koster positief over inbreng dit seizoen

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Edgar Davids. De middenvelder heeft in Amsterdam een aflopend contract en gaf onlangs aan te vertrekken. Nadat vervolgens Martin van Geel een gesprek aanging met Davids is het nu al een poos zeer stil en nog steeds geen duidelijkheid of Davids nu toch wel of niet blijft. Zijn huidige trainer Adrie Koster is zeer positief over de inbreng van de routinier: “Een fitte Davids is een aanwinst voor de ploeg. Maar uiteindelijk moeten Ajax en Marco van Basten bekijken wat ze met hem willen. Ik ben positief over de inbreng van Edgar dit seizoen”, aldus Koster tegenover Sportweek. De 35-jarige Davids kwam dit seizoen mede vanwege blessures en schorsingen tot slechts twaalf wedstrijden.

.

Related posts