Lindgren wil zondag tegen FC Groningen zijn voeten laten spreken

Ajax speelt zondag in de Euroborg tegen FC Groningen. Dat is niet alleen de oude club is van Rasmus Lindgren maar ook van de Uruguayaanse Ajacieden Luis Suarez en Bruno Silva. De Zweed verwacht daarom een heet middagje in het noorden van het land. ,,Dat is voor hen de wedstrijd van het jaar. Bovendien ligt een overgang naar Ajax daar heel gevoelig, daar moet je mee leven”, aldus Lindgren op Ajax.nl. De stoïcijnse Scandinaviër zal zich zoals gewoonlijk weinig aantrekken van de hectiek die de Ajacieden wacht. ,,Ik heb altijd wel spanning, maar van zenuwen heb ik nooit last. Ik wil wel altijd emoties laten zien op het veld en mijn voeten laten spreken.’’

Of dat genoeg is voor een plaats in de EK-selectie van Zweden blijft afwachten. ,,Ik verwacht niets. Als ik hier blijf spelen, hoop ik dat ik kans maak. Ik was geselecteerd voor de vorige interland tegen Turkije, maar ik moest afzeggen vanwege een blessure. Het is in ieder geval niets iets waar ik elke dag aan denk, maar stiekem hoop ik er wel op.’’

Related posts