Diep triest: Groningen fans ontdekken na tien jaar ook term ‘110% anti’

Diep triest: Het duurt kennelijk altijd een decenium langer dan in de rest van Nederland voordat trends overwaaien. Het zal wel door het postduiven verkeer komen of omdat men nog niet is aangesloten op de kabel. Hoe dan ook: In Groningen heeft men nu (pas) de term ‘110% anti-‘ ontdekt. Waar andere clubs al jaren geleden met dergelijke shirtjes rond liepen is nu kennelijk ook de trein eens in Groningen gestopt voordat ie verder doorraasde naar Duitsland.

Wat nog schandaliger is is dat zichzelf gerenomeerd noemende media en journalisten melding maken dat de ondeugende boertjes zwarte shirtjes hebben laten drukken met de stoute tekst: ‘Fuck Ajax, 110% anti Amsterdam’. Wat een nieuws heren!

Enige die zich waarschijnlijk het hardst in de handen wrijft van deze puistenpuber-actie is de paatselijke drukkerij: Naar verluidt gingen er al meer dan 1200 exemplaren over zijn toonbank en om aan de grote vraag te voldoen, heeft hij er met spoed en veel plezier nog maar eens 500 extra gemaakt om alle kleuters tevreden te stellen.

Polsbandjes
Twee jaar geleden had een feyenoord-fan het briljante idee om polsbandjes met eenzelfde tekst (hoe origineel) uit te brengen. Deze ‘havenrat’ wist zijn mede-fans een poot uit te draaien door de bandjes met vette winst door te verkopen (zie bericht van destijds). Vraag me af hoeveel winst er dit keer op zit? 110% wellicht?! 😉

Doe er nog maar vijf…
In Amsterdam liggen de fans er al dagen wakker van. Sommige fans durven zondag zelfs niet meer naar de wedstrijd te gaan, uit angst deze kleuterklasbrigade tegen te komen of te zien in het stadion. De schrik zit er na verluidt ook bij Martin van Geel kennelijk zo ver in dat hij na de transfers van Suarez, Silva en Lindgren spontaan overweegt nog maar een handvol Groningers aan te trekken! Volgend jaar nieuwe shirts tekoop met 120% erop!

Related posts