Na Poepon mag nu ook Robbert Schilder vertrekken

In navolging van Rydell Poepon heeft ook Robbert Schilder te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij Ajax. De middenvelder, die momenteel op huurbasis voor Heracles Almelo speelt, had in Amsterdam nog een contract tot medio 2009. De 21-jarige Schilder is een exponent uit de jeugdopleiding. Hij maakte tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II (1-0) op 8 februari 2006 zijn debuut in de hoofdmacht en kwam vervolgens veertien keer in actie voor het eerste elftal. Een vaste waarde werd hij echter nooit.

In januari werd Schilder voor de tweede keer in zijn loopbaan verhuurd aan Heracles Almelo. Bij de Tukkers speelt de jeugdinternational wel wekelijks in de basis. Heracles zou de Amstelvener dan ook graag definitief willen inlijven. Vooralsnog heeft de club echter nog niet met Ajax gesproken.

Related posts