Martina wil van Van Basten leren

Javier Martina traint de afgelopen maand regelmatig mee met de A-selectie van Ajax. Ook verlengde hij zijn contract in Amsterdam, met daarbij de belofte van de kant van Ajax dat hij komend seizoen in de voorbereiding deel uitmaakt van de selectie van trainer Marco van Basten. Dit seizoen heeft hij van trainer Adrie Koster echter nog geen speelminuten gekregen.

Tegenover Highlow.nl laat de vleugelaanvaller weten dat hij dolgraag van de huidige bondscoach wil leren. “Ik kan nog veel leren”, zegt de rechtsbuiten aarzelend. “Het is allemaal nog nieuw voor me. Veel scoren, dat wil ik wel leren!” Ook geeft hij aan dat hij gelukkig is met de kans die hij krijgt van Van Basten. “Uiteindelijk betaalt mijn ontwikkeling zich uit. Je merkt het aan hoe je je voelt. Je bent fit, voelt je goed, traint lekker en dan zie je die vooruitgang wel.”

Maandag neemt Martina het met Jong Ajax op tegen Jong NEC. Jong Ajax kan nog kampioen worden, maar is dan afhankelijk van de prestaties van Jong FC Twente. “We moeten gewoon al onze wedstrijden winnen”, zegt Martina. “Dat is nu het belangrijkste en dan zien we uiteindelijk wel waar we terecht komen. Alles winnen en afwachten wat Twente doet.”

Related posts