‘Manchester United wil Huntelaar strikken’

Volgens de Engelse krant News of the World wil Manchester United-manager Sir Alex Ferguson Ajacied Klaas-Jan Huntelaar dolgraag strikken. Volgens het dagblad weet Mancester deze week of de club een kans heeft om de aanvaller te contracteren. News of the World schrijft dat Huntelaar een beslissing neemt na de gesprekken die hij deze week met de nieuwe Ajax-trainer Marco van Basten voert.

Dan zal hij een standpunt innemen over de vraag of zijn toekomst in Amsterdam ligt. Ferguson zou Huntelaar al sinds vorig seizoen in de gaten houden. Vorige zomer wilde de Schotse coach de international al naar Engeland halen, maar toen besloot de topscorer bij Ajax te blijven. Er zouden voor Huntelaar nu drie mogelijkheden zijn. Volgens de krant liggen er voorstellen van Manchester United, Real Madrid en Juventus op tafel. Huntelaar zou echter graag naar Mancester vertrekken, omdat hij in de voetsporen wil treden van collega-international Ruud van Nistelrooy.

Ook zou Manchester City Huntelaar willen contracteren, maar een overstap naar die ploeg lijkt onwaarschijnlijk omdat Huntelaar graag in de Champions League uit wil komen. Ajax zou achttien miljoen pond voor Huntelaar verlangen, wat neerkomt op zo’n twintig miljoen euro.

Bron: Ajaxonline

Related posts