Zeven spelers op scherp: Koster waarschuwt voor onnodige gele kaarten

Trainer Adrie Koster drukt zijn spelers op het hart om onnodige gele kaarten in de komende duels te voorkomen. Koster is bang dat hij in de play-off wedstrijden een aantal belangrijke spelers moet missen, wegens schorsingen. Momenteel staan maar liegst zeven Ajacieden op scherp. Bij een volgende gele kaart zullen zij geschorst zijn. In Het Parool legt Koster uit dat hij hoopt dat de gele en rode kaarten van de spelers beperkt blijven in de resterende twee competitiewedstrijden. “We waarschuwen de spelers nu geen onnodige gele en rode kaarten te pakken, anders zijn ze wellicht geschorst voor de play-offs.”

Urby Emanuelson, Gabri, John Heitinga, Klaas-Jan Huntelaar, Rasmus Lindgren, Luis Suárez en Thomas Vermaelen staan momenteel allen op scherp. Bruno Silva is er vandaag niet bij tegen De Graafschap. Vorige week kreeg de rechtsback een gele kaart tegen SC Heerenveen en is daardoor geschorst voor het duel tegen ‘de superboeren’.

Meer nieuws over dit duel:
>: Rommedahl om tactische redenen niet in selectie voor duel tegen De Graafschap
>: Koster verwacht zondag een strijdlustig De Graafschap
>: AJAX – De Graafschap zondag in uitverkocht huis!
>: Kluivert, Blind, Witschge en Overmars zondag terug in ArenA voor afscheidsfeestje ABN Amro
>: Oproep Sfeerteam: Kom zondag vroeg naar het stadion!

Related posts