‘Huntelaar moet bij Chelsea vervanger worden voor vertrekkende Drogba’

Volgens het Britse tabloid The Daily Mirror gaat Chelsea de concurrentie met Real Madrid aan om Klaas Jan Huntelaar binnen te halen. Volgens The Mirror is Huntelaar de ideale vervanger van Didier Drogba, die na de zomer zal vertrekken uit Londen. Chelsea verwacht dat Ajax zo’n 32 miljoen euro vraagt voor Huntelaar.

Real Madrid lijkt vooralsnog de belangrijkste gegadigde. Bij monde van coach Bernd Schuster gaf de club al aan gecharmeerd te zijn van de international. The Mirror quote Huntelaars zaakwaarnemer Arnold Oosterveer: ‘Real Madrid is een prachtige kans, gezien de geschiedenis van de club en de uitstraling. Het is aan Ajax om te beslissen, maar elke speler zal zich aangetrokken voelen tot een grote Europese club.’

Related posts