Ajax en Arsenal gaan samenwerken

Ajax gaat in de nabije toekomst mogelijk een samenwerkingsverband aan met Arsenal. De coach van de Londenaren, Arsène Wenger, bracht het onderwerp ter sprake in het programmaboekje van de Premier League-wedstrijd tegen Liverpool, die zaterdag werd afgewerkt. Wenger openbaarde dat hij afgelopen week een gesprek heeft gehad met aanstaand Ajax-coach Marco van Basten. De twee zouden het onder meer hebben gehad over een samenwerkingsverband tussen beide clubs, naar het model van PSV en Chelsea.

Van Basten heeft ons vorige week bezocht tijdens een training, en we hebben daarna wat gesproken over Euro 2008 en over Ajax. Daarbij hebben we het gehad over zijn plannen met die club in de toekomst, en hoe hij wil gaan werken.”

“Dat komt grotendeels overeen met ons idee over voetbal, en misschien is het dan ook mogelijk om spelers in de toekomst uit te lenen,” aldus de Fransman.

Related posts