Huntelaar zegt van niets te weten na eerste gesprek zaakwaarnemer met Ajax

De zaakwaarnemer van Klaas-Jan Huntelaar heeft het eerste gesprek met Ajax achter de rug. Ajax wil het contract van de topscorer van de Eredivisie openbreken en verlengen. Diverse topclubs staan in de rij voor Huntelaar Vooral Real Madrid lijkt een belangrijke kandidaat. Afgelopen week gaf Real-trainer Bernd Schuster al aan zeer gecharmeerd te zijn van de spits. Ook Manchester United en Chelsea volgen de verrichtingen van Huntelaar al enige tijd.

Het contract van de Oranje-international loopt nog door tot medio 2010. Of hier nog een paar jaar bijkomt is na het eerste gesprek nog niet duidelijk. “Het gesprek van mijn zaakwaarnemer (Arnold Oosterveer) met Ajax was oriënterend. Ik weet verder nog niets”, reageerde Huntelaar tegenover AT5. De spits gaf verder toe dat hij onlangs in Barcelona is geweest. Volgens de topscorer van de eredivisie zou het hierbij enkel om privé-redenen gaan.

Related posts