Kluivert, Blind, Witschge en Overmars zondag terug in ArenA voor afscheidsfeestje ABN Amro

Hoofdsponsor ABN AMRO van Ajax neemt zondag alvast een beetje afscheid van het Amsterdamse publiek. De geldschieter, die in de zomer plaatsmaakt voor Aegon, kijkt met onder andere oud-spelers als Patrick Kluivert, Danny Blind, Richard Witschge en Marc Overmars terug op de 23 prijzen die het als sponsor met Ajax won. Voor aanvang en in de rust van het duel is er een feestelijk programma.

Ook het sfeerteam van Ajax roept alle fans op om zondag vroeg naar het stadion te komen. Men heeft weer een fantastische sfeeractie in elkaar gezet. Wij kunnen in ieder geval melden dat het niets met het afscheid van ABN Amro te maken heeft. Zoals altijd kan er niet gezegd worden wat er wèl gaat komen maar dat er iets speciaals is waar je bij moet zijn tijdens de opkomst van Ajax-de Graafschap is zeker!

Related posts