Ajax in gesprek met Davids en Huntelaar, Nog onduidelijkheid of Kuffour blijft

Klaas Jan Huntelaar is misschien wel dé belangrijkste schakel van Ajax. De spits wekt dan ook de interesse van verschillende clubs, onder andere uit Engeland en Spanje. Ook Italië hengelt nadrukkelijk naar de topscorer, maar vooralsnog praat de aanvaller nog met zijn huidige werkgever. Ook Edgar Davids is in onderhandeling met Ajax, zo meldt de papieren editie van Sportweek. Ook met Edgar Davids wordt gesproken over zijn toekomst.

Van Geel over Huntelaar: “We hopen zijn verblijf hier te continueren. (..) Klaas-Jan bewijst met zijn doelpunten en zijn spel dat hij een absolute meerwaarde is voor Ajax. Die willen we echt niet kwijt.”

Over Davids hult Van Geel zich nog in nevelen. “We zijn nog steeds in gesprek en we moeten kijken wat daar uitkomt. We hebben respect voor wat hij voor Ajax betekent en betekend heeft.”

Of Ajax doorgaat met Sammy Kuffour is nog niet zeker. Volgens Van Geel hoeft Ajax daar pas voor 20 mei over te belissen. “Dus we hebben nog even de tijd.”

Related posts