UITSLAG PRIJSVRAAG AJAX – WILLEM II: WELKE AJACIED IS DIT?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 18 maart. Veel goede inzendingen maar ook veel foutieve. Kenneth Perez, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Gabri werden veelvuldig genoemd. De echte kenners hadden het echter natuurlijk opnieuw direct gezien: De Ajacied op de foto is BRUNO SILVA (zie foto beneden)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende prijswinnaar gehaald: Jeroen Versteeg uit Bunschoten/Spakenburg. Hij krijgt die schitterende originele set Ajax-automatten beschikbaar gesteld door Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl toegestuurd! Jeroen; gefeliciteerd!

Niets gewonnen? Niet getreurd! In de week na het duel Ajax-De Graafschap van komende zondag zal er namelijk alweer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens dat duel. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Bruno Silva!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn.nl!
Dè Ajax-webstore voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook alle AFCA spullen!


Related posts