Huntelaar waarschijnlijk voor commercial in Spanje

Klaas-Jan Huntelaar zit in Spanje. Volgens diverse media zou de spits alvast zijn ‘nieuwe werkgever Real Madrid’ bezoeken, maar deze geruchten kunnen enigzins worden afgezwakt.Volgens de Supportersvereniging Ajax (SVA) is Huntelaar in Spanje om naar verluidt mee te werken aan een nieuwe commercial van kledinggigant Nike.

Het is inderdaad zo dat Klaas-Jan afgelopen zondag is vertrokken naar Spanje, maar wat hij daar daadwerkelijk gaat doen weet niemand, aldus de Supportersvereniging Ajax. Huntelaar heeft bij Ajax nog een contract van twee jaar, maar heeft al wel laten doorschemeren, dat als er een grote club komt, hij daar serieus over wil nadenken. De zaakwaarnemer van Sevilla-aanvaller Luis Fabiano die ook in de belangstelling staat van Real, weet het echter wel zeker.

Hij zegt in de Spaanse krant AS, dat Real dichtbij het vastleggen van Huntelaar is. Real Madrid zou inmiddels een bod voorbereiden van 35 miljoen euro. Of Huntelaar dus inderdaad op de koffie is geweest bij de Koninklijke, of dat hij werkelijk meewerkt aan de nieuwe commercial van Nike, is tot op heden niet bekend.

Bron: Ajaxlife

Related posts