Van Gaal praat niet meer met RTL en NOS

Louis van Gaal zal de komende tijd de televisieomroepen RTL en NOS niet meer te woord staan. In een pittige persconferentie na de wedstrijd tegen Vitesse liet de trainer weten woedend te zijn over de berichten die de afgelopen tijd in de media zijn verschenen over de perikelen binnen AZ.

Na de training van afgelopen vrijdag heeft Louis van Gaal zijn vertrek kenbaar gemaakt aan de spelersgroep van AZ. Dat de spelers hier niet mee instemden streelt mij, en ik heb gevraagd aan hen of ze dat de komende wedstrijden willen bewijzen op het veld, aldus de coach van AZ. De journalisten hebben dit voor de zoveelste keer weer verkeerd in de media gebracht en volgens hun is zelfs gesuggereerd dat mijn lot in handen zou liggen van de spelers. Ik zal het nog 1 maal zeggen: ‘Ik heb zelf mijn ontslag aangeboden en ik bepaal nu zelf of ik volgend seizoen alsnog doorga’. Als journalist moet je de feiten kennen. Als ik geen excuses ontvang van de NOS en RTL, dan zal ik geen interviews meer geven en zal ik ook zeker niet meer plaatsnemen in praatprogramma’s, aldus een getergde Louis van Gaal.

Related posts