Stekelenburg terug in selectie voor duel tegen SC Heerenveen; De Jong ontbreekt nog

Maarten Stekelenburg keert zaterdag (aanvang 19:30uur) terug onder de lat bij Ajax in het uitduel tegen SC Heerenveen. De doelman moest wegens privéomstandigheden de competitieduels tegen PSV en FC Twente en de oefeninterland tegen Oostenrijk laten schieten, maar sloot donderdag weer aan bij de selectie van Ajax. Door de terugkeer van Stekelenburg moet Dennis Gentenaar tegen Heerenveen weer genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Niet van de partij in het Abe Lenstra Stadion is Siem de Jong. De jonge middenvelder heeft nog te veel last van een liesblessure en wordt in de selectie vervangen door Jeffrey Sarpong. Daarnaast ontbreken ook de langdurig geblesseerden Erik Heijblok, Laurent Delorge, Gregory van der Wiel en Gabri. Die laatste twee komen dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor Ajax.

De selectie voor het duel tegen SC Heerenveen:

Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar, John Heitinga, Thomas Vermaelen, Samuel Kuffour, Jan Vertonghen, George Ogararu, Bruno Silva, Edgar Davids, Dennis Rommedahl, Rasmus Lindgren, Kenneth Perez, Urby Emanuelson, Klaas Jan Huntelaar, Leonardo, Luis Suarez, Kennedy Bakircioglu en Jeffrey Sarpong

Related posts