Grootverdiener Albert Luque maakt keuze voor Koster in negatieve zin makkelijk

De Spaanse grootverdiener Albert Luque lijkt niet meer voor te komen in de plannen van coach Adrie Koster. In de voorbereiding op het duel van morgen tegen SC Heerenveen ging Koster kort in op de situatie ‘We moeten keuzes maken. In een team moet je niet teveel dezelfde spelertypes hebben, dus dan moet je kiezen. Luque mag het ons bij het kiezen wel wat moeilijker maken.’ Koster wildde verder niet uitwijden of het gaat om een gebrek aan inzet van de Spanjaard of dat het gewoon een.

Naar verluidt verdient Luque zo’n twee miljoen euro per jaar bij Ajax. onlangs uitte Wesley Sneijder nog felle kritiek over de salarisverdeling bij Ajax. ‘Buitenlanders komen binnen en zijn meteen grootverdieners zonder dat ze ook maar iets hebben laten zien’, aldus de kleine middenvelder die inmiddels in dienst is bij Real Madrid.

Related posts