Oranje boekt miraculeuze overwinning

Het Nederlands Elftal heeft op miraculeuze wijze zijn tweede overwinning in 2008 geboekt. Oranje, dat in Wenen bij de rust tegen een 3-1 achterstand aankeek, kwam in de tweede helft pas op toeren en zette een positieve eindstand op het bord. 3-4!

Oranje begon slecht aan het duel, wat ook resulteerde in een 3-0 achterstand. Klaas-Jan Huntelaar bepaalde met een rake kopbal, de ruststand op 3-1. In de tweede helft kreeg het publiek in Wenen een heel ander Oranje te zien. Johnny Heitinga zette de opmars in, door een fout in de defensie van Oostenrijk direct af te straffen. Jan Vennegoor of Hesselink werd in de 80e minuut ingebracht voor Tim De Cler en scoorde prompt de 3-3. In de 86e minuut was het Klaas-Jan Huntelaar die opnieuw doeltreffend uithaalde en daarmee Oranje behoede voor een slecht resultaat tegen laagvlieger Oostenrijk.

Related posts