Sneijder: Hoger salaris voor sterspelers bij Ajax

Wesley Sneijder is van mening dat Ajax hun beste spelers meer geld moeten bieden zodat ze niet naar buitenlandse middenmoters vertrekken. Als het aan Sneijder ligt, gaat Ajax meer geld steken in de salarissen van de beste spelers van de club. Volgens de middenvelder is dit de enige manier om hen voor de club te behouden.

“Wil je een goede speler behouden, dan moet hij in ieder geval een keuze hebben op financieel gebied,” aldus Sneijder in Ajax Life. “Ajax zal zijn beste spelers forse salarisverhogingen moeten bieden zodat ze niet naar een buitenlandse middenmoter in Duitsland of Spanje gaan, zoals Nigel de Jong, Steven Pienaar, Hatem Trabelsi en Daniel de Ridder.”

“Ik hoor nog wel eens wat en sommige buitenlandse spelers die zich dit seizoen nog geen seconde hebben bewezen, behoorden wél heel snel tot de grootverdieners bij Ajax,” voegt Sneijder daaraan toe.

Overigens is Ajax druk bezig via een ‘stay-bonus’ de betere spelers beter te kunnen betalen en daardoor te behouden voor de club(zie eerdere bericht).

Related posts