Ajax snel om de tafel met Huntelaar

Ajax gaat zo snel mogelijk met Klaas-Jan Huntelaar in gesprek over het verlengen van zijn contract. Ajax wil het contract met enkele jaren verlengen en wil daar ver in gaan. De salariseisen van Huntelaar zullen dan ook geen struikelblok zijn in de onderhandelingen, aldus het bestuur, die hiermee hopen Huntelaar uit de greep van enkele Europese topclubs te houden.

Een van die Europese topclubs is Real Madrid. De ‘Koninklijke’ zou deze zomer een poging willen wagen om de spits in te lijven. Ajax is vooralsnog niet van plan om Huntelaar te laten vertrekken, en heeft een prijskaartje van 35 miljoen om de nek gehangen van de Dremptenaar. Deze week was het gesprek aanvankelijk gepland, maar door een samenkomst van omstandigheden is dit met enkele dagen uitgesteld. Waarschijnlijk speelt de transfer van Johnny Heitinga naar Atletico Madrid hierin een rol.

Related posts