Inschrijving gestart 4e editie Para Smit Toernooi

Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan vanwege problemen rondom de datum en locatie. Dit jaar is er echter gelukkig weer een groot Para Smit toernooi. De 4e editie zal gehouden worden op de trainingsvelden van Ajax en daarnaast zullen er in en om het home vele activiteiten zijn (hierover volgt later meer info). Datum is zondag 25 mei 2008.

Er is plek voor 24 teams en het inschrijfgeld bedraagt 100 euro (incl BBQ en aandenken). Teams kunnen zich inschrijven door voor 1 april een mail te sturen naar martijn@axios.nl of door te bellen naar 06-17102860. Nadat alle teams zich hebben aangemeld zullen de definitieve 24 teams bekend gemaakt worden. De teams die voorgaande jaren reeds hebben mee gedaan krijgen namelijk voorrang. Vergeet de naam van het contactpersoon met mailadres en telefoonnummer niet door te geven. Voor de duidelijkheid: het merendeel van de spelers dient seizoenkaarthouder van Ajax te zijn.

Vaste deelnemer
De voorgaande drie edities van het toernooi was ook een team van AjaxF-side.NL steeds van de partij. Hoewel deelnemen belangrijker is dan winnen waren de resultaten van ons team bijzonder goed:. Het eerste jaar eindigde het team op een 3e plaats. De laatste twee keer werd de finale gehaald waarin het team Osdorp steeds nipt sterker bleek. Lees onderstaande verslagen van de voorgaande edities:
Ook 3e Para Smit toernooi groot succes!
Zeer geslaagd 2e Para Smit Toernooi! + Fotospecial
Para Smit toernooi groot succes!

Related posts