Koster hoopt tegen FC Twente weer op De Jong; ook Stekelenburg nog onzeker

Adrie Koster beslist zaterdagochtend pas of hij Siem de Jong opneemt in zijn selectie voor het uitduel van een dag later met FC Twente. De aanvallende middenvelder heeft nog steeds last van een liesblessure. Koster weet ook nog niet of Maarten Stekelenburg weer aansluit bij de groep. De doelman ontbrak woensdag tijdens de uitwedstrijd bij PSV (0-0) wegens trieste familie-omstandigheden. Gabri en Gregory van der Wiel missen de uitwedstrijd bij FC Twente in ieder geval wegens blessures.

Koster benadrukt dat hij nog steeds gelooft in de landstitel. “Natuurlijk is het verschil met PSV nog steeds vier punten, maar er kan nog veel gebeuren. Wij moeten in ieder geval nu alle vijf resterende duels winnen. Dat is niet makkelijk maar wel mogelijk. PSV kan nog misstappen maken.”

Related posts